Psykologer i Trondheim

Psykolog Trondheim

Psykolog Eivind Lenhard Johansen 

Kognitiv atferdsterapi og assessment

Psykolog Eivind Lenhard Johansen har mer enn 13 års erfaring som psykolog og har i hele sin karriere jobbet med og for utbredelsen av evidensbasert praksis i behandling, utredning og assessment. 

 

Eivind er ofte benyttet som ekspert i aviser, TV og radio i mange forskjellige sammenhenger, ikke minst knyttet til personlighet, personlighetsanalyse og behandling av OCD, samlemani og angstlidelser. Eivind har dessuten vært programleder og ekspert i en rekke TV-programmer relatert til personlighetsutvikling, dating og gruppedynamikker i Danmark.


Også utenfor mediene er han en populær formidler av evidensbasert, psykologisk viten i workshopper, foredrag, kurs og veiledning.


Erfaring

Eivind har erfaring fra barne- og ungdomspsykiatrien både i Norge og Danmark samt fra voksenpsykiatrien og pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) fra Norge. I 2012 grunnla Eivind Psykologerne Johansen og Kristoffersen i København sammen med psykolog Marius Kristoffersen. Psykologpraksisen er i dag en av Danmarks største og bistår med assessment, utredning og behandling ved psykologklinikker på Frederiksberg i København, i Aarhus og i Helsingør. Praksisen drives og eies fortsatt av Eivind og Marius. 

Utdannelse

Psykolog Eivind Lenhard Johansen utdannet ved masterutdanningen for biologisk og kognitiv psykologi ved NTNU i Trondheim samt har master i klinisk psykologi og nevropsykologi fra Københavns Universitet fra 2009.


Eivind har påbegynt sin spesialiistutdannelse i klinisk psykolog både i Norge og i Danmark.

KONTAKT OSS

Evident MPS, Dronningens gate 38, 7011 Trondheim